• Sveriges kostsamma spöksamhälle

07.12.2019

392.000 personer i Sverige har samordningsnummer utan styrkt identitet, s.k. spökidentiteter. Samordningsnummer (§18a Folkbokföringslagen) infördes år 2000. Totalt 873.000 personer har samordningsnummer.

Det ständigt ökande antalet spökidentiteter, utgör ett parallellsamhälle av rättslösa, kriminella, svart arbetskraft, eller personer okända avsikter (ISIS-rebeller i väntan på ”ordern”?). Om allmänheten kände till detta, skulle det bli ett ramaskri — får man hoppas.

Lokala parallellsamhällen med egna lagar, extremister med bidrag ute i förorterna, har av Jan Tullberg vid Handelshögskolan i Stockholm bedömts kosta 250 miljarder kronor per år (¼ av statens utgifter), fast regeringen hävdar en kostnad på ’bara’ 45-60 miljarder.

Många invandrare går under jorden i Sverige, och finns inte i statistiken. Just nu pekar allt på att 50.000 gömmer sig — enligt Säpo bl.a. 2.000 våldsbejakande islamister och drygt 150 IS-jihadister. Säpo ingår tyvärr, tillsammans med CIA och Mossad, i Väst-nätverket bakom ISIS, och har anledning att gravt underskatta dessa siffror, och t.o.m. att i övrigt stödja ISIS dolda närvaro i Sverige. Inbördeskrig planeras.

Polisen har målat upp en nattsvart bild av svenska skuggsamhällen, parallella samhällen, där man klassat 61 områden som ’utsatta’, med över 5.000 kriminella, uppdelade på 200 nätverk med egna lagar, egna banksystem, egen rättsskipning, med utpressning och hot, så att lokala näringsidkare inte kan vara kvar — och att knarkförsäljning sker helt öppet på torgen.

Så skapas spökidentiteter

”ID-fabriker” förfalskar pass och ordnar samordningsnummer mot betalning; bl.a. uzbeker pekas ut.

Den som inte vill betala, kan ordna det själv:

  1. Registrera en tilltänkt bil hos Transportstyrelsen och faxa över din falska passidentitet (som aldrig kontrolleras). Enda kontrollen är en slagning på bilen att det inte är något fel på den.
  2. Transportstyrelsen uppdrar sedan åt Skatteverket att ge spökpersonen ett samordningsnummer så att han kan köpa bilen.
  3. Sedan går det inte att hitta någon ägare på den bilen eftersom personen inte finns i Sverige. Denne kan ha 150.000 kr i skulder på bilen, obetalda P-avgifter, obetald trängselskatt m.m..

Hur många bilar som ingår i kurragömmaleken är okänt. Om polisen mot förmodan dyker upp, används ytterligare ett reptrick: Sök asyl, bli därmed en helt annan person, och ordna ett nytt samordningsnummer.

Den som inte vill trassla med ID-papper, kan skicka in en självdeklaration eller ta ett svartjobb, så arbetsgivaren skickar in kontrolluppgift, varpå ett samordningsnummer erhålls — och därmed en gyllene biljett till välfärdsparadiset.

Haveri

Skatteverket ger i dag samordningsnummer till personer oavsett om de är illegala invandrare eller inte. Verket får inte ens kontakta gränspolisen för kontroll. Skatteverket har inte uppdraget att vara den som har 100% kontroll på identiteten, utan måste förlita sig på andra myndigheter. Systemet med samordningsnummer är ett sällan skådat haveri.