• Domstol fastställer: tumör orsakad av mobiltelefon

22.01.2020

En italiensk domstol har fastställt att mobiltelefonanvändning orsakat hjärntumör hos en tekniker som arbetade för Telecom Italia och använde mobilen i snitt 4 timmar om dagen i arbetet under 15 år.

https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/01/italiensk-domstol-bekraftar-mobilen-orsakade-hjarntumor/

Militära intressen

Förutom 5G-nätverkets förmåga att skada människor direkt, individuellt eller kollektivt, kräver militära behov 5G:s datakapacitet. Därför tillåts inte kinesiska företag att installera 5G-nätverk i Europa och USA. 5G-utbyggnaden är ett militärt intresse.

https://www.di.se/nyheter/regeringsforslag-ge-sapo-och-forsvaret-makt-over-5g-natet/

Förarlösa killer robots, helt eller delvis autonoma, kräver 5G och AI.

”It’s a perfect weapon for a government.” — Barrie Trower, Royal Navy microwave weapons expert.

AI-kontrollerad mikrovågsstrålning är ett perfekt selektivt mordvapen. Oliktänkande kan avrättas utan minsta spår.

5G måste stoppas i tid. Det är bråttom nu.

Anders Ygeman

Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman publicerade ett Facebookinlägg i slutet av november 2019, om hur Norden ska bli ”världens första och mest integrerade 5G-region”. När inlägget gick viralt, med > 250 delningar och > 1.800 kommentarer, menar Ygeman att intresset var en ”rysk nätattack”. Liknande ”attacker” påstås ha genomförts när han skrivit om invandring.

— Det finns intressen som vill piska upp en negativ bild av 5G. De vill hejda 5G-utvecklingen och sprida osäkerhet mellan stat och medborgare.

Ygeman anklagar Ryssland, speciellt tv-kanalen Russia Today, för falska påståenden om 5G, och kommer att polisanmäla Facebookanvändare om kritiken mot honom blir för tuff.

Spelar han, eller är han psykotisk? Ygeman ger en fingervisning om hur makten kommer att agera mot sanningssägare i ett framtida Sverige med större social oro och undantagslagar.